Informatie & Tips: Financieel - Ondernemen

Advocaat financieel recht nodig?

Wanneer je een advocaat financieel recht nodig hebt, dan ben je bij Financieel Recht Advocaten aan het juiste adres. Al meer dan tien jaar hebben de advocaten die hier werkzaam zijn zowel voor de ondernemers, maar ook voor particulieren hun best gedaan om een bepaalde zaak te winnen. Vaak lukte dit zonder enige problemen, maar soms moest hier meer voor worden gedaan om een zaak te winnen.

Als particulier hoop je in eerste instantie nooit met dit soort zaken in aanraking te komen. Gebeurt dit wel, dan is het fijn om te weten dat je bij dit soort bedrijven aan kan kloppen.

Advocaat financieel recht

Goed geholpen door de advocaat financieel recht

Omdat wij, als particulier, van plan waren om een huis te gaan kopen, hebben wij bij verschillende banken aan geklopt om een goede hypotheek te krijgen. Omdat wij hier helemaal geen kaas van hadden gegeten, wilden wij eerst de nodige informatie hebben, voordat wij een handtekening gingen zetten. De gesprekken verliepen goed en hierdoor besloten wij om er een handtekening aan te geven. Wij hadden nu officieel een huis gekocht en hiervoor een hypotheek afgesloten.

Helaas verliepen de jaren anders dan gehoopt en werd onze hypotheek meer een last dan een lust. Tevens kwamen wij erachter dat wij destijds niet de juiste informatie hadden gekregen over onze hypotheek. De bank had alleen zijn eigen belang bekeken en geen rekening gehouden met ons belang. Gelukkig hebben de Financieel Recht Advocaten ons geweldig geholpen met deze financiële kwestie.

Reacties zijn gesloten.