Informatie & Tips: Financieel - Ondernemen

Flyboarden bij de specialist; Jet-Fun, voor een leuk uitje!

U kent allemaal wel de standaard watersporten zoals jetskiën etc. Vandaag ga ik vertellen over een hele andere watersport die u waarschijnlijk nog niet kent. Namelijk flyboarden! Misschien is het uit de naam wel te halen wat het inhoudt maar dit is echt een gave watersport. U word op een bord gezet en daar komt een straal met water uit die een kracht heeft die kan op lopen tot wel tweehonderd PK!! In de zomer gaat u flyboarden bij de specialist; Jet-Fun! Ook is het een stuk leuker dan de saaie uitjes naar een dierenpark of een pretpark die u al meerdere malen heeft gezien. Dus bent u een echte diehard en houdt u wel van een beetje spanning? Dan kan ik u zeker adviseren om deze sport een keer te gaan doen met familie en vrienden!

Zelf ook gedaan zonder spijt.

Zelf ben ik ook gaan flyboarden bij de specialist; Jet-Fun. Dit was een van de leukste dingen die ik heb gedaan tot nu toe in mijn leven. Toevallig kwam mijn vriendin hiermee aan en zei dat wij dit eens moesten proberen dus dat hebben wij gedaan. Dit hebben wij vanaf toen minstens een maal per jaar gedaan en het blijft leuk om te doen. Daarom wil ik ook graag aan u mededelen dat dit zeker iets is voor echte spanningszoekers.

Op aanraden van mij

Ook u zal dit een geweldige sport vinden om te doen, daarvoor kan ik u door verwijzen naar de website van Jet-Fun waar alle informatie te vinden is.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.