Informatie & Tips: Financieel - Ondernemen

Tip: laser machines

laser machinesVoor zakelijke tips moet je op dit blog zijn. Ik plaats hier dagelijks veel goede tips die voor iedere zakenman relevant kunnen zijn. Ik deel mijn ervaringen graag met anderen, zodat die hier weer van kunnen profiteren. Vandaag ga ik het hebben over laser machines. Mijn broer werkt bij een onderneming dat deze machines nodig heeft, zijn baas gaf hem de opdracht om een goed bedrijf te vinden dat deze machines maakt.

Mijn broer vertelde me dat het bedrijf waar hij werkt enorm groeit en dat er daarom nieuwe laser machines aangeschaft moeten worden. De oude leverancier is failliet gegaan, hierdoor moest hij opzoek naar een nieuwe aanbieder. Hij had al wat op het internet gezocht maar hier had hij geen aanbieder gevonden waarvan hij dacht dat het de juiste laseraanbieder zou zijn. Hij vroeg mij daarom om hulp, hij hoopte dat ik een klant had die deze machines ook aanbood. Gelukkig was dit ook het geval, een klant van me doet namelijk hetzelfde als dat mijn broer doet. Ik vroeg mijn klant daarom naar waar hij zijn machines koopt, hij vertelde me dit en hierdoor kon ik mijn broer helpen.

machinesEen handige tip!

Hij vertelde me dat hij zijn aankopen deed bij BRM Lasers, dit bedrijf biedt machines van hoge kwaliteit aan en volgens mijn klant bieden ze goede service. Mijn broer heeft dit inmiddels al aan zijn baas verteld en de eerste echte aankopen zijn inmiddels al gedaan.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.