Informatie & Tips: Financieel - Ondernemen

Horecakleding is wel van belang!

Doordat ik zelf werkzaam ben in de horeca, een restaurant om precies te zijn. Weet ik dat de horecakleding heel erg belangrijk is in deze branche. Zo ben ik een kok die ervoor moet zorgen dat het eten goed smaakt en alles goed gaar is. Aangezien de grill erg warm is, heb ik wel bijpassende kleding nodig die ervoor zorgt dat ik geen brandwonden en blaren en dergelijke oploop. Verder moet ik een muts op aangezien er geen haren in het eten mag komen. De kleding die ik voorheen hier aan had, was niet geschikt voor mij en kon ik dus ook niet lekker in werken. Toen ben ik zelf in overleg met de directeur gaan zoeken naar een andere leverancier van horecakleding en heb ik er eentje gevonden: Suit Up Now!

Persoonlijke ervaringen met dit bedrijf

Aangezien ik zelf de afhandeling van deze kleding heb geregeld, kan ik vertellen hoe alles in zijn werk is gegaan en kan ik ook vertellen hoe het bedrijf te werk gaat. Over deze manier van werken heb ik niks aan te merken en kan ik u vertellen dat alles heel netjes is afgehandeld. Daar komt bij dat het bedrijf zich aan de afspraken houdt en is het echt een must om dit als leverancier te hebben.

Een aanrader voor de ondernemer

Bent u zelf ook werkzaam in de horeca of misschien wel de ondernemer zelve, dan kan ik u persoonlijk aanraden om eens een kijkje te nemen bij dit bedrijf en te informeren naar de mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.