Informatie & Tips: Financieel - Ondernemen

Klant geworden bij Habraken!

Sinds enkele weken ben ik klant geworden bij Habraken. Dit nadat wij er toen achter kwamen dat onze naaimachine kapot was gegaan. Om een reserve achter de hand te houden zat ik niet op te wachten. Alleen als er dan eentje kapot gaat, dan baal je als een stekker. Uiteindelijk ben ik toen op het internet gaan zoeken in de hoop dat ik snel voor vervanging kan zorgen.

Habraken

Mijn eigen bedrijf

Zelf ben ik eigenaar van een goedlopende feestwinkel. Hier maken wij onze kleding met de machine en dit wordt vervolgens verkocht. Toen die tijd is het begonnen als een grap en uitgelopen tot een ware onderneming. Vrienden van mij waren voor enkele jaren terug opzoek naar speciale kleding voor de feestdagen. Helaas konden zij het maar niet vinden waardoor ik heb aangeboden om het voor hen te maken. Dit was natuurlijk perfect voor hun waardoor ik een waslijst met de wensen heb ontvangen. Dit ben ik gaan verwerken in de kleding en in een paar dagen tijd had ik voor iedereen de gewenste kleding gerealiseerd. Aangezien ik dit zo leuk vond om te doen, heb ik ervoor gekozen om voor mijzelf te gaan beginnen.

Habraken

Dankzij Habraken hoef ik mij niet meer druk te maken om de machines. Zij zorgen er namelijk voor dat wij altijd het werk kunnen blijven uitvoeren. Wel zo prettig om te weten dat de kosten bij hen een stuk aantrekkelijker is vergeleken met wat ik elders heb gezien.

Reacties zijn gesloten.